Är det stor trosa, eller stort rosa?

söndag 17 maj 2009

Fjäll-apor!

Men det är då rent ut sagt förfärligt hur lite det bloggas på den här adressen nuförtiden. Funderar på att bjuda in gästbloggare som kan göra den här trosplatsen värdig sitt namn. Har du något att förtälja men inte orkar kirra egen bloggplats så säg till. Här finns utrymme, och man får vara anonym. Personerna i texten behöver inte ha med författaren att göra. man får alltså hänga ut folk åt höger och vänster här, förstöra familjeliv och karriärer utan att blinka.

Min helg har bestått av mycket trevligt sällis, rosévin och sol. Grillat blev det också, och studsande av studsmatta så blodvite uppstod. En i kompaniet (den mest välutbildade naturligtvis) ramlade ner för en trapp och rev en spaljé. Tur barnen var med så det blev lugnt.

Nu väntar en vecka fylld av jobb och arbetsplatsträff. Där ska vi diktera och peka med hela handen och inte komma fram till någonting alls egentligen. Klassförälder är jag också, så ett sådant möte ska jag gästa på tisdagskvällen. Är i valet och kvalet om man ska slita med sig en flarra rött. Kan det hända att Oscars och Wilmas mammor rynkar på näsan och stryker mig ur protokollet då? Det är alla gånger värt att chansa.

Som sagt, välkomna att tömma er verbalt här. Ingen annan verkar göra det.

2 kommentarer:

  1. Kör på flarran vet jag! :-)
    /Cattis

    SvaraRadera
  2. Monk the konsul19 maj 2009 kl. 09:24

    Nej, jag hoppas du hoppade flaskan. Du vet när alkoholen slinker ner så hoppar idéerna ut och de andra klassmammorna kanske ser dig som en übermamma som har de mest fantastiska idéerna till aktiviteter för de små, de kanske startar en särskild fan club för mammor och utser dig till ett helgon som alla andra mammor kan tillbedja eller kanske ringa via en särskild hot-lina, typ, 113 efter 21 varje kväll för att ställa frågor om barn och om livet och vips så har de tryckt upp afficher som de klistrat över hela stan i jätteformat och tänk då om du missat nåt i rakningen av bena???? Skippa vinet, ok?

    SvaraRadera